tisdag 18 oktober 2011

Är allergier en livsstil?


Att njuta av allt vackert runt omkring oss är att vara lyckligt lottad, att leva i ett socialt mönster med familj, nära och kära är en gåva. Något som för de flesta kan vara en självklarhet.
Men det finns också en baksida som vi helst inte vill se, de gifter vi har runt omkring oss, i maten vi äter, det vi dricker, i våra kläder, det finns egentligen ingen fredad zon.
Andra miljörelaterade faror är elektromagnetiska fält och radiofrekvent mikrovågsstrålning. Hur många ligger inte och har klockradion strax intill huvudkudden eller mobiltelefonen under kudden eller på sängbordet när de sover och utsätter sin hälsa för elektromagnetisk strålning? 
Själv drabbades jag av el- och strålningsöverkänslighet för några år sedan och har fått en erfarenhet som jag gärna vill dela med mig till er alla, problemet är så unikt, det är ett miljörelaterad allergi/överkänslighet som har många ansikten. Men det finns också ett ljus i tunneln som är viktigt att följa för att återställa sin hälsa, att äta rätt och så giftfri kost som möjligt, dricka rent vatten, hjälpa kroppen med kosttillskott och leva i en ren och lågstrålande zon. Tillsammans kan vi underlätta det för oss alla, både de som drabbats av överkänslighet och de som känner av trötthet, utmattning, huvudvärk, grus i ögonen yrsel som exempel, du kan känna av elektromagnetisk strålning utan att förstå orsaken.  
Det finns mycket information att hämta på webben eller de länkar jag har längst upp till höger.


Ann-Louise K. Reiver

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar